Vandaag eindelijk tijd gevonden om na de vakantie de kayak weer een keer op het water te leggen. Deze keer had ik gekozen voor een kanaal bij ons in de buurt. Ook had ik gekozen voor kleine plugjes en de nieuwe cranks van tubertini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het werd een leuke morgen met ruim 10 baarzen en baarsjes, twee snoekjes van ongeveer 40 cm en een grote snoekbaars van rond de 70 cm. De laatste drie heb ik naast de kayak losgemaakt omdat de watertemperatuur nog steeds 24 graden was en ik de snoeken en snoekbaars graag levend terugzet. De baarzen vind ik altijd wat sterker, dus daarvan staan er wel een paar op de gevoelige plaat.
Gevist met de Fenix 180 + Evoke 1000, met op de molen de Viral lijn
Crank 85, Crank-naxo 85 en de Crank 84

crank 85

crank 85

crank 85 crank naxo

crank 85                          crank naxo

de rednose van Pescabaits

red nose
Verschillende ikiru plugjes van spo en

ikiru

ikiru

 

 

 

 

En een nieuwe dieplopende Rapala baarskleurige plug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *