Afgelopen weekend vond ik het maar dramaweer, dus heb ik geen plugjes laten zwemmen. Vandaag was het weer gelukkig een heel stuk beter en omdat de klok weer op zomertijd staat kon ik na het werk nog snel een uurtje vissen.

De wind viel volledig weg, dus was het echt super. Niet kou en geen regel. TOP.
Er waren genoeg mensen die snel bij de vijver kwamen kijken en een praatje maken. Dus het was nog gezellig ook.

Een mooie 60+ snoek pakte mijn koi-plug die ik voor de gelegenheid voorzien had van een oranje twister. Blijkbaar de combinatie voor vandaag, want ik heb nog een beet gehad. Jammer genoeg bleef die niet hangen.

Ik heb maar een foto van het snoekje van vandaag en dan nog zonder meetlat. De plug/twistercombinatie is 14 cm lang, dus reken maar uit hoe lang de snoek werkelijk was. Omdat de dril wat lang duurde (ik wilde deze echt niet verspelen zo kort voor de gesloten periode) wilde ik de snoek snel weer in het water hebben.

Zo periode gesloten, op naar de zomer!!!20150330 snoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *