Zojuist heb ik in Barcelona weer de nodige nieuwe hengels, molens, lijnen en haken opgehaald voor de webshop. Jammer genoeg was nog niet alles op voorraad, maar dat zal snel nagezonden worden richting Nederland.
Later deze week zullen de eerste nieuwe hengels in de webshop beschikbaar komen.

De komende weken zal er weer veel getest moeten worden (wat jammer nu), maar één ding is nu al wel duidelijk. De nieuwe haken gaan zeker mijn huidige wedstrijdhaken vervangen. Ze zijn vlijmscherp, lekker dun en enorm sterk!
Ook de nieuwe 8 stengs PE gevlochten lijn wordt een topper. Deze lijn is de uitbreiding van de huidige ConceptX lijn, maar deze variant is nog iets sterker (en dus dunner te vissen) en is fluo geel van kleur. Jammer genoeg ook iets duurder…….

29081_29094_Braided_Line_Viral

 

 

De nieuwe Viral-lijnen

08_AQUAFORTIS_SURF_0B068-0B069 07_CORSAIR_SURF_0B074_0B075 06_REACTION_SURF_0B072-0B073
3 van de 4 nieuwe 450cm standhengels
03777-03788 Fenixx - Canna een mooi streetfish hengeltje (of te wel een lichtgewicht spinhengeltje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *