snoekje

Vandaag heb ik maar weer een keer een poging gewaard op een nieuw watertje. Vanochtend had ik al de lokale vijver bezocht en die had dit jaar nog geen snoek losgelaten en omdat ik ook al een paar keer langs een watertje in Eindhoven was gereden, werd dat een nieuw experiment.

Bij aankomst kon ik lekker dichtbij parkeren bij een paar appartementen. Bij het eerste bruggetje was ik nog geen twee minuten bezig toen de eerste medevissers er alweer bij kwamen staan. Vooral zeveren en niet vissen, maar altijd wel goed om snel even wat informatie te verzamelen. snoekje2

Hoe diep is het hier, welk bruggetje geeft regelmatig vis, liggen ze vaker links of rechts, in de zon of in de schaduw, etc.. Nu moet je overigens deze info altijd op zijn waarde schatten en vooral ook zelf goed zoeken en uitproberen. En dat bleek hier ook weer zo te zijn. De absolute topstek (daar van ik altijd een snoek) leverde helemaal niks op en de plek waar je niet moest zijn……….. Nou ja je snapt het al (haha).

Omdat ik er van hou dingen uit te proberen had ik een paar softbaits bij die ik afgelopen week ontwikkelde. Daarop ving ik nog niks en eerlijkheid gebied te zeggen dat ik er nog wat aan moet sleutelen.
Daarna ben ik overgestapt op een paar pluggen van Tubertini , waarbij uiteindelijk de Crank 85 weer de oplossing bleek te zijn voor vandaag.

crank 85 gold seika crank85

Alles bij elkaar heb ik goed uurtje gevist en meerdere bruggen afgevist. Met het zonnetje erbij was het weer een prima dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *