jan overbeeke

Samen met 4 leden van Zeevisteam Zeevissport mee gedaan aan een viswedstrijd op vrijdagavond 26 maart 2016. We stonden op het strand aan Domburg. De omstandigheden waren goed dus op jacht naar schar, bot of wat ook maar wilde bijten. Ik had van Harm verschillende nieuwe haken gekregen van Ttubertini. Dus gelijk proberen! Op 1 onderlijn Tubertine haakje nr. 6 type: 10241 geknoopt . Om te vergelijken de andere onderlijn voorzien van mijn standaard haken. In het begin wilde ze nog niet echt bijten, maar na 3 kwartier kwam de beet er goed in! De ene mooie schar na de andere! Wat me direct opviel is dat ik met de onderlijn met Tubertini haken meer vis ving dan met de andere onderlijn.! Op beide onderlijnen veel beet maar de onderlijnen met de Tubertini haken haakten meer vis dan de andere. De meeste vis vis was ook mooi in de lip gehaakt. Dus wat zegt mij dat?… dat de tubertini haken het erg goed doen! ze haken makkelijk en snel. en blijven heel de vissessie ook zeer scherp.

De volgende viswedstrijd is vissen in de Waterweg op bot(ten). Dan ga ik aan de slag met de nr. 8 van dezelfde serie. Jullie krijgen dan een update. Ik heb er veel vertrouwen in!
 
Gr. Jan Overbeeke
Teamcaptain Zeevisteam Zeevissport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *